Inquiry
Form loading...

Sapa kita?

Zhejiang Mingli Pipe Industry perusahaan winates didegaké ing 1994 karo ibukutha kadhaptar saka 50 yuta. Kita duwe luwih saka 30 taun pengalaman ing produksi lan pangolahan pipa stainless steel.

Area pabrik 10.000+㎡, kanthi 60+ set peralatan produksi lan 70+ set cetakan pendukung. Spesifikasi produksi maksimum saka pipa mulus fitting bisa nganti DN700 , lan diameter produksi maksimum saka pipa seamed fitting bisa iki 1,8 meter.

Pabrik kita duwe a persediaan tetep 800+ ton, lan kapasitas produksi taunan bisa tekan 5,000+ ton.We ndhukung OEM / ODM, Processing miturut gambar, lan uga nyedhiyani perawatan lumahing kayata sandblasting, wedhi rolling, lumahing pangilon etc.

Pabrik kita wis entuk sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001, (TS) Lisensi Produksi Peralatan Khusus, sertifikasi sistem manajemen lingkungan DAS, lsp.

pabrikvy4
pabrikfjs
01 02

apa sing bisa kita lakoni

Tampilan foto

p (2) gik

p (1)i7n

peralatanvwm

piranti2128

01 02 03 04

p (1) luh

p (3) 1

p (2) bpl

p (4)xi4

01 02 03 04

Tampilan inspeksi kualitas

Tampilan inspeksi kualitas 2sr5

657290018233e897526tr

65728fdd970b832821tes

01 02 03 04

non (1)12j

non (2) zl2

non (3)em7

ora (4) 5

01 02 03 04

Bahan apa sing bisa diwenehake?

Austenitik
304/L/H/N, 316/L/H/N/Ti, 321/H, 309/H, 310S, 347/H, 317/L904L
Baja dupleks
31803, 32205, 32750, 32760
UTj5k

Kenapa milih MINGLI?

1. 30+ taun produksi lan Processing pengalaman ing industri stainless steel
2. Nyedhiyani layanan kustomisasi non-standar lan layanan perawatan permukaan
3. Kita bisa njamin produk kasebut 100% dipriksa sadurunge dikirim. Yen perlu, kita bisa nampa mriksa pihak katelu.
  • 30
    +
    taun Pengalaman
  • 10000
    +
    pabrik Area
  • 100
    %
    dipriksa Sadurunge Pangiriman

sajarah kita