Inquiry
Form loading...
01 02 03 04

Kategori produk

TAMPILAN INSPEKSI KUALITAS

PROSES PROSES - CONTOH: siku STAINLESS STEEL

6565acdzth
perusahaann8g

Tentang Kami

Zhejiang Mingli Pipe Industry Limited Company diadegkeun dina 1994 kalayan ibukota kadaptar 50 juta. Simkuring gaduh leuwih ti 30 taun pangalaman dina produksi jeung ngolah pipelines stainless steel. Urang ngarojong OEM / ODM, ngolah nurutkeun gambar, sarta ogé nyadiakeun perlakuan permukaan kayaning sandblasting, keusik rolling, beungeut eunteung jsb.

Ngajalajah Ayeuna

SERTIFIKAT KAMI

6545e61ygn
652e489wzk
652e48910l
652e489acv
lQLPJyGpT3AToYfNAz3NAkWwKb8HrGMoQ3wFi2bnColaAA_581_829h4m
shiyanj6e
tezhongswo
01 02 03 04 05 06 07

Sajarah ngembangkeun perusahaan

PESAN