Inquiry
Form loading...

Saha urang?

Perusahaan kawates Zhejiang Mingli Pipe Industry diadegkeun dina 1994 kalayan ibukota kadaptar 50 juta. Simkuring gaduh leuwih ti 30 taun pangalaman dina produksi jeung ngolah pipelines stainless steel.

Wewengkon pabrik téh 10.000+㎡, kalawan 60+ sét pakakas produksi jeung 70+ sét ngarojong molds. Spésifikasi produksi maksimum tina pipa seamless fittings tiasa nepi ka DN700 , jeung diaméter produksi maksimum tina pipa seamed fittings tiasa nepi ka 1,8 méter.

Pabrik kami ngagaduhan a inventaris ngadeg 800+ ton, jeung kapasitas produksi taunan bisa ngahontal 5,000+ ton.We ngarojong OEM / ODM, ngolah nurutkeun gambar, sarta ogé nyadiakeun perlakuan permukaan kayaning sandblasting, keusik rolling, beungeut eunteung jsb.

Pabrik kami ngagaduhan sertifikasi sistem manajemen kualitas ISO9001, (TS) Lisensi Produksi Peralatan Khusus, sertifikasi sistem manajemen lingkungan DAS, jsb.

pabrikvy4
pabrikfjs
01 02

naon bisa urang pigawé

Pintonan poto

p (2) gic

p (1)i7n

parabotvwm

parabot2128

01 02 03 04

p (1) geu

p (3) 1

p (2) bpl

p (4)xi4

01 02 03 04

Inspeksi kualitas displayyzw

Inspeksi kualitas tampilan2sr5

657290018233e897526tr

65728fdd970b832821tes

01 02 03 04

henteu (1)12j

teu (2)zl2

henteu (3)em7

teu (4)5 ey

01 02 03 04

bahan naon bisa kami nyadiakeun?

Austenitik
304/L/H/N, 316/L/H/N/Ti, 321/H, 309/H, 310S, 347/H, 317/L904L
baja duplex
31803, 32205, 32750, 32760
UTj5k

Naha milih MINGLI?

1. 30+ taun produksi jeung ngolah pangalaman dina industri stainless steel
2. Nyadiakeun jasa kustomisasi non-standar sarta jasa perlakuan permukaan
3. Urang bisa mastikeun produk anu 100% inspected saméméh pangiriman. Upami diperlukeun, urang tiasa nampi inspeksi pihak katilu.
  • 30
    +
    taun Pangalaman
  • 10000
    +
    pabrik Daérah
  • 100
    %
    dipariksa Sateuacan Pangiriman

sajarah urang