Inquiry
Form loading...
01 02 03 04

категорија на производи

ПРИКАЗ НА КВАЛИТЕТНА ИСПЕКЦИЈА

ПРОЦЕС НА ОБРАБОТКА - ПРИМЕР: ЛАКТ од не'рѓосувачки челик

6565 акџт
компанијаn8g

За нас

Zhejiang Mingli Pipe Industry Limited Company е основана во 1994 година со регистриран капитал од 50 милиони. Имаме повеќе од 30 години искуство во производство и преработка на цевководи од нерѓосувачки челик. Ние поддржуваме OEM/ODM, обработка според цртежите, а исто така обезбедуваме површинска обработка како што се пескарење, тркалање со песок, површина на огледалото итн.

Истражете сега

НАШИОТ СЕРТИФИКАТ

6545e61ygn
652e489wzk
652e48910l
652e489acv
lQLPJyGpT3AToYfNAz3NAkWwKb8HrGMoQ3wFi2bnColaAA_581_829h4m
шијанј6е
tezhongswo
01 02 03 04 05 06 07

Историја на развој на претпријатието

ПОРАКА